Evenimente

Solutia Inspirata

pentru evenimentul tau

Descopera personalitatea evenimentelor Ramina

spatiu

Versatil

Sala de evenimente Ramina este la fel de boema, indiferent daca este vroba despre o petrecere restransa, un eveniment business sau o nunta de vis. Am creat o oaza de eleganta in Timisoara, foarte aproape de Aeroportul International Traian Vuia

Capacitate sala de evenimente: 150 persoane

Sala evenimente timisoara

 

© TheHawksMoor.com

meniuri

delicioase

Imbinam cu succes bucataria traditionala cu cea moderna si iti oferim preparate savuroase pentru a-ti impresiona invitatii. Meniul il stabilim impreuna astfel incat evenimentul tau sa fie perfect.

Meniuri personalizabile pentru evenimente corporate, nunti, botezuri,banchete.

consiliere

ambientala

Stim cat de marea este provocarea unui eveniment reusit. Si mai stim ca iti pretuiesti foarte mult timpul. Avem solutii pentru toate dorintele si necesitatile evenimentului tau. De la aranjamente florale si ambientale pana la facilitati logistice pentru evenimente business si conferinte.

Sala de evenimente cu personalitate

Sala evenimente timisoara

 

Sala de evenimente Timisoara

terasa

exterioara

Pentru serile claduroase de vara, sala de evenimente Ramina iti pune la dispozitie o terasa exterioara cocheta si linstita.

Sala de evenimente cu terasa

Sala nunti, botezuri, petreceri

Pentru evenimentele importante din viata ta merita sa acorzi atentie detaliilor marunte, dar atat de semnificative, pentru o amintire memorabila. Ramina este mai mult decat o sala de evenimente. Este locul unde simti si traiesti experiente.

Evenimente corporate

Provocarile evenimentelor business sunt de fiecare data diferite. Suntem incantati sa iti punem la dispozitie un spatiu versatil. Conferinte, traininguri sau petreceri cu firma, toate pot fi gazduite cu succes de sala noastra de evenimente din Timisoara. Unde mai pui ca parcarea nu va fi o problema. Iar invitatii tai din tara se pot caza in hotelul nostru.

 

Sala de evenimente Ramina – Timisoara

Iti stam la dispozitie pentru orice detaliu. Foloseste formularul de contact si rezerva acum sala de evenimente Ramina.

Rezerva acum