Sala Evenimente

Sala de evenimente in Timisoara

Cauti o sala de evenimente moderna in Timisoara? Pentru raspunsul ,,DA,, Restaurantul Ramina te anunta ca pune clientiilor sai la dispozitie o sala de evenimente cu o capacitate de 170 de locuri, sistem de climatizare performant, parcare proprie, o terasa atragatoare si cazare in propriul hotel.
Sala de evenimente este potrivita pentru: nunta, botez, conferinte, petreceri de firma etc. Pentru aranjarea si decorarea salii, personalul experimentat al restaurantului iti sta la dispozitie.
Pe partea de mancare: pentru nunti iti punem la dispozitie 3 meniuri deja consacrate sau conceput impreuna cu clientul, pentru botez iti vom personaliza meniul pentru ca invitatii sa se simta rasfatati si incantati.

Sala de botez

Sala de botez pentru micutul tau

  Restaurantul Ramina din Timisoara ofera spre inchiriere o sala de botez, dotata cu o climatizare performanta, avand capacitate de 170 de persoane, parcare proprie, fiind o varianta ideala daca doriti ca sarbatorita sau sarbatoritul sa fie rasfatati ca si in povestile cu printi si printese. Nu sunt doar vorbe, la randul nostru suntem parinti si stim ca micutii sunt comorile noastre, iar din acest motiv ii pretuim si le dorim sa aiba parte de tot ce este mai bun in viata.
Sala poate fi amenajata dupa cerintele clientilor, decoratul locatiei fiind realizat de echipa noastra sau de cei pe care doriti dumneavoastra sa-i angrenati in organizarea evenimentului.
In cadrul hotelului punem la dispozitie o camera pentru copil, avand la dispozitie tot confortul pentru a nu-i deranja somnul atat de necesar. Daca aveti invitati din alte orase sau tari, camerele hotelului va stau la dispozitie, alaturi de cele mai moderne dotari.

Sala de nunta

Ramina – un restaurant de nunta ideal

 Restaurant Ramina din Timisoara este considerat de catre clientii ca fiind un atragator restaurant de nunta, datorita facilitatiile oferite si de implicarea si profesonalismul de care da dovada personalul inaintea si in timpul evenimentului.   Situata intr-o zona ferita de agitatia orasului, restauratul pune la dispozitia clientiilor sai o parcare generoasa ca spatiu, camerele hotelului ce se regasesc deasupra restaurantului, dar cel mai important, o sala de nunta fara stalpi de sustinere ce sa optureze vizibilitatea de la mese, cu o capacitate de 170 de locuri si cu ring de dans ideal pentru cei ce stiu sa se distreze.

Personalul restaurantului va ofera si aranajarea la sala de nunta, reusind sa va scuteasca de o grija, astfel viitorul cuplu sa aiba timp pentru detaliile finale si lista de invitati.
Pentru meniul de nunta restaurantul propune 3 variante menite sa va multumeasca asteptariile:

Meniu de nunta Ramina Gold

 

Evenimente corporative

in constructie

+ There are no comments

Add yours